Escola Nova 21: Tres anys de viatge compartit

Al llarg dels tres anys d’Escola Nova 21 hem empoderat docents, centres, famílies i ciutadania per generar els treball conjunt per possibilitar una educació inclusiva, equitativa, de qualitat i oportunitats d’aprenentatge al llarg de la vida per a tothom.

Amb l’arribada de l’última trobada de xarxa guiada per Escola Nova 21 i a les portes del final de curs de l’últim curs operatiu del programa, l’equip d’Escola Nova 21 llança un missatge que vol recordar el sentit del treball d’aquests tres anys.

Equip Escola Nova 21: Eduard Vallory, Boris Mir, David Pérez, Marina Gay, Marta Pujadó, Carles López, Jara Costa, Lola Martínez. I Begonya Folch, Sara Yamaka, Bea Martín.

Versió amb making off:

 

 

Com es transforma l’escola Edumar?

Descripció

Com és i què vol aportar l’Escola Edumar de Castelldefels?  Com s’està transformant el centre? L’Escola Edumar és un dels 30 centres de la Mostra d’Escola Nova 21, una mostra […]

Avaluar no és posar una nota

Descripció

Existeix una altra manera d’avaluar a les escoles i instituts que no és posar una nota. Com és aquesta avaluació? Què i com avalua? Quin és el seu propòsit? Quin […]